Schermafbeelding 2018-08-27 om 11.58.34.png

Thiska van den Heuvel

Zo zie ik er uit. Ik glimlach heus niet altijd, maar wel vaak. Al is dit meer een voldane grijns. Doe ik misschien vaker dan glimlachen. 
De afgelopen paar jaar heb ik ontdekt dat Bars Practitioner zijn mij ontzettend lekker ligt, en dat brengt direct en indirect een hoop geglimlach met zich mee. 
Access Consciousness™ heeft een grote bijdrage geleverd aan de rust in mijn hoofd. Het is niet zozeer het antwoord waar ik altijd naar zocht maar, meer het deurtje in mijzelf wat ik eindelijk open heb gezet. Het is de mogelijkheid en de keuze die er altijd al was, waar ik nu steeds makkelijker bij kan komen omdat ik de juiste middelen tot mijn beschikking heb. 'Ah, dus hebt jezelf gevonden?' Ha! Zoiets! In ieder geval ben ik lekker op weg. Het leven is makkelijker voor me geworden zonder daar moeite voor te doen. Geen uren meditatie/mindfulness, dagen detox, of geestverruimende drugs. Gewoon zachte aanrakingen op mijn hoofd en praktische ‘tools’ om meer te functioneren vanuit oneindige mogelijkheden en bewust zijn. Jep, ik loop ook heus nog steeds tegen dingen aan. Ik heb verdriet, pijn, ik word boos, moedeloos, chagerijnig, etc. Maar waar ik voorheen dacht dat ik het er maar gewoon mee moest doen - want zo zit ik of de wereld nu eenmaal in elkaar - weet ik nu dat ik alles kan creëren wat ik maar wil, op elk moment en in elke situatie.

Terwijl ik een steeds gelukkiger en bewuster wezen word kan ik dat op deze manier ook voor jou in gang zetten. Ik geloof oprecht dat dit bijdraagt aan een fijnere en gezondere wereld. Hoe wordt het nog beter dan dit?!