Gratis sessies in September! #suicideawarenessmonth

Omdat het deze maand hashtag#suicideawarenessmonth is, bied ik doordeweeks een aantal gratis sessies aan van 30minuten of een volledige sessie(90min) voor de prijs van een 60min sessie. Een fijne kennismaking met de Bars en misschien precies wat jij(of een kennis/vriend) op dit moment nodig hebt(heeft)? Ook kinderen zijn meer dan welkom!

Er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar Access Bars™ en de invloed op depressies en angststoornissen waarbij uit de resultaten bleek dat het depressies significant kan verlichten.

2015 ACCESS CONSCIOUSNESS BARS RESEARCH through Global Neuroscience Research Foundation.
Dit onderzoek werd gemeten dmv EEG data. Het EEG meet aan de oppervlakte van de schedel de elektrische activiteit van de hersenschors, wat de primaire activiteit is van de neuronen als massa-effect. Uitkomsten:
- 85% van de deelnemers in het onderzoek had een verandering in de QEEG coherentie.
- 63% van de deelnemers bevonden zich tijdens het ontvangen van de Barsbehandeling in een emotionele en/of lichamelijke transitie. 
- van deze 63% bevonden 42% zich in een emotionele transitie en 40% bevonden zich in een lichamelijke transitie. Zie deze video voor een uitleg die wellicht meer tot de verbeelding spreekt. Het betreft een presentatie van een deel van het onderzoek. Je ziet de zichtbare veranderingen, gemeten door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin, na een behandeling van 1,5uur. Samenvattend: Er ontstaat in korte tijd een zeer bijzondere energie waarbij hart en hersenen coherent zijn en zich op 1 (golf)lijn bevinden. Een verschijnsel wat wezenlijke veranderingen teweeg kan brengen. 

2017 Onderzoek naar de effecten van The Bars Behandelingen op Angst en Depressie.
De conclusie van een pilot study met 7 mensen bevestigt de QEEG-resultaten van het vorige onderzoek. Daarnaast is geconcludeerd dat The Bars™ klachten van depressie, angst, angstige spanning/bezorgdheid kunnen verminderen.
 'Treatment with Access Bars was associated with a significant decrease in the severity of symptoms of anxiety and depression and an increase in EEG coherence. These results suggest that Access Bars may be useful as a treatment for anxiety and depression.'  Link

accessconsciousness.com over #suicideawareness :
The World Health Organizations estimates that more than 800,000 individuals each year take their own lives. These tragedies occur all over the world; in low- and high-income areas; to women and men, and in all age groups. Although there are country-centric patterns, there does not appear to be one, definitive reason for suicide. 

Eighteen years ago, Dr. Dain Heer, co-creator of Access Consciousness®, felt so depressed and hopeless that he had set a date for his suicide. “I gave the universe six months or I was going to kill myself”, Dain explains. “I had two chiropractic practices, a bit of money, a wonderful girlfriend – I had everything I thought would constitute a perfect life. But, inside, I was dying.” 

However, after one single session of Access Bars®, a gentle therapy that changes brain waves to a relaxed theta state, Dain changed his entire perspective on life and realized that everything was ok. “One tool, one thing, a process that took about an hour…  and it changed the energy of what I knew was possible”, Dain remarks.
Kijk op www.accessconsciousness.com/suicideawareness voor nog meer verhalen, informatie en tools!

Neem contact met me op over de mogelijkheden!

Schermafbeelding 2018-09-21 om 14.29.38.png