The Access Bars, een wondermiddel tegen Angststoornissen en Depressie?

Leuke recensie! In het engels, maar wel de moeite waard om te lezen als je benieuwd bent naar een uitgebreide review van iemand die een Bars sessie heeft ondergaan. Leuk geschreven en waarschijnlijk herkenbaar voor velen die nieuw zijn met Access Bars. 


“.. relief from anxiety, depression, insomnia, migraines, panic attacks, obsessive-compulsive disorder, and a “significant increase in joy and happiness.”

Granted, those are pretty lofty claims. The idea that someone touching my head could do all that is, to put it mildly, a little far-fetched. But no one has ever accused me of being a skeptic. Case in point: I’m a devout believer in both God and astrology. Ready for my life to change, I was willing to believe that the Access Bars could do exactly what it claims to, and eagerly looked forward to my appointment." 

https://shesaid.com/access-bars-depression-anxiety/