Schermafbeelding 2019-02-05 om 23.37.35.png

Access Lichaamsprocessen

Het aanbod aan helende lichaamsprocessen zal zich blijven vergroten, want ik vind het te leuk om bij te leren. :)
Hier staan er een aantal beschreven. Er is nog veel meer. Tijdens een intake kunnen we kijken waar jij en jouw lichaam het meest behoefte aan hebben.

MTVSS

Staat voor: Molecular Terminal Valence Sloughing System

Dit is een krachtig lichaamsproces wat voornamelijk werkt op het immuunsysteem. Een MTVSS behandeling wordt over het algemeen als diep ontspannend ervaren. Het is een samenvatting van honderden verschillende energieën, kan veel veranderingen in het lichaam teweeg brengen en op diverse manieren ingezet worden. Het is een specifiek proces om het immuunsysteem te activeren en te bevorderen, het werkt heel goed bij sportblessures, overbelasting, hernia, auto-immuun ziektes en verandering van het functioneren van organen. MTVSS wordt daarnaast gebruikt als algehele zeer ontspannende lichaamsbehandeling; na de behandeling voelt het lichaam soepeler aan.
Tijdens de behandeling raak ik licht met vlakke hand specifieke plekken op het lichaam aan zoals hoofd, voeten, benen, buik en rug(organen).

Gemiddelde duur: 1 uur
Tarief: €16 per 20minuten, €50 per uur

Cellular Memory

Cellular Memory wordt gebruikt voor het terugdraaien van het geheugen van de lichaamscellen. Hiermee kunnen beschadigingen zoals breuken, kneuzingen, littekenweefsel en ander fysiek trauma aan het lichaam verbeterd en zelfs genezen worden. Als jouw lichaam een beschadiging oploopt zijn de cellen op die plek beschadigd en kunnen niet meer optimaal werken. Met behulp van Cellular Memory kan het geheugen van deze cellen worden opgefrist en kunnen de cellen hun oorspronkelijke functie weer uitoefenen. Deze behandeling kan ook in combinatie met de Bars(voor of na een Bars sessie).

De betreffende plek wordt licht aangeraakt met vlakke hand gedurende ongeveer 20minuten. Meerdere plekken kunnen na elkaar behandeld worden.

Duur: vanaf 20 minuten
Tarief: €16 per 20 minuten, €50 per uur

Ondersteuning voor kankerpatiënten

Chemotherapie en radiotherapie kunnen zeer effectief zijn voor de behandeling bij kanker. Ook weten we dat deze behandelingen vaak voor nare bijwerkingen in het lichaam kunnen zorgen aangezien het doorgaans niet alleen de ongewenste cellen aantast. De lichaamsprocessen die vallen onder ‘Ondersteuning bij kanker’ helpen deze bijwerkingen en dus de aantasting op gezond weefsel verminderen. Wat als de ‘strijd’ tegen kanker geen lijdensweg(en dus geen strijd) hoeft te zijn?
Kan ook een bijdrage zijn als de behandeling tegen kanker een hele tijd geleden heeft plaatsgevonden.


Duur: Varieert.
Tarief: € 0,50 per minuut