Wil je graag een sessie boeken?

Fijn dat je geïnteresseerd bent. Iedereen is welkom om een sessie te boeken. Het is niet nodig dat ik voorafgaand aan een sessie weet wat je allemaal dwarszit en wat niet lekker loopt. Je bent vrij om te vertellen wat je wilt op welk moment dan ook en ik kan je tips en tools geven naar wens maar we laten de Bars hun werk doen. Jouw lichaam weet zelf heel goed waar het aan toe is. Ik ben alleen degene die bij wijze van spreken de knoppen aanzet :).
Een sessie voor volwassenen duurt 60 tot 90 minuten. Kinderen kunnen binnen het halfuur klaar zijn. Een wekelijkse sessie over een periode van ongeveer vijf weken is raadzaam voor een significante merk-/voelbare verandering op korte termijn. Voor de eerste sessie raad ik aan de volledige 90min te doen. Dan weet je goed wat het is, kunnen alle punten uitgebreid behandeld worden en kan je lichaam diep ontspannen.

De sessies geef ik op dit moment op twee locaties; In mijn praktijk aan huis in Abcoude en in De Roos in Amsterdam. De tarieven verschillen per locatie.
Het is ook mogelijk dat ik, met eventueel behandeltafel, naar jou kom. Dan reken ik ook reiskosten per kilometer. 

abcoude

90 min - € 70,-
60 min - € 45,-
Kinderen (tot 12jr) - € 1,- / minuut

de roos

90min - € 100,-
60min - € 70,-
Kinderen - € 1,- / minuut

Kinderen kunnen ook samen met een ouder een sessie inplannen. Er zijn vele mogelijkheden, e-mail me voor details en vragen. 

IMG_3073.JPG